ABC E-learning

INTREBARI PROFESORI

In primul rand, pentru validarea contului este necesar sa ai toate datele de utilizator completate. In al doilea rand, dureaza pana la 48 de ore verificarea documentelor de catre echipa ABC. Fiecare cont este verificat si validat manual si individual, tocmai pentru a oferi o experienta de calitate.

Remuneratia este platita pe 15 ale lunii, pentru serviciile oferite in luna anterioara. In cazul in care aceasta zi este nelucratoare, plata va fi facuta in urmatoarea zi lucratoare.

In primul rand, trebuie sa fii logat pe platforma la ora si data pe care le ai programate in calendar. Apoi, odata logat, astepti ca si interlocutorul tau - in cazul sesiunilor mono- sau interlocutorii - in cazul sesiunilor de grup- sa se alature cursului

Sesiunea mono este reprezentata de cursul la care participa un singur elev. Sesiunea de grup este reprezentata de cursul la care participa pana la maxim 3 elevi.

In optiunea "Program" a contului de utilizator iti setezi zilele saptamanii, cat si orele la care esti disponibil pentru a sustine orele de meditatii.

In "Calendar" poti vedea exact datele, orele, tipurile, cat si durata sesiunilor care au fost programate in viitor.

Sigur! Poti alege intre optiunile de BASIC-60 minute, STANDARD-90 minute sau PREMIUM-120 minute per sesiune.

Da. Preturile se calculeaza in functie de durata sesiunii alese, cat si a numarului de participanti la sesiune.

Nivelul de predare reprezinta nivelul la care te simti cel mai comfortabil in a preda. "Novice" - te adresezi celor care au putin habar de materie

"Profesionist" - te adresezi celor care au doar mici notiuni neintelese si doresc aprofundarea materiei

"Expert"" - te adresezi celor care duc intelegerea materiei la alt nivel, poate chiar spre performanta.

Sigur! In optiunea tip "Mesaje" ai posibilitatea sa dai si sa primesti mesaje referitoare la materia sau cursul tocmai incheiate. Dar te rugam sa tii cont ca cererea sau oferirea oricaror informatii de tip privat (nume real, adresa de email, numar de telefon, adresa, etc) folosind platfoma sau terminalele acesteia duce automat la sanctiune si incheierea colaborarii noastre.

La orele si datele stabilite in calendar, cursantii si profesorii trebuie sa fie prezenti si logati pe platforma. Sesiunea se va desfasura LIVE, profesorul explicand si facand exercitii cu elevii. La finalul sesiunii, fiecare elev va primi in parte un test de 5 grile din materia care tocmai a fost predata. Profesorul va analiza aceste teste si in functie de rezultat va putea da calificative elevilor in rapoartele tip Catalog. Astfel poate fi urmarita evolutia fiecarui elev in parte.

Profesorul si elevii pot face publica o fereastra sau tot ecranul, dar aceasta optiune este disponibilă doar daca participi la sesiune de pe un calculator (Windows / Linux / Mac OS). Optiunea nu este disponibila pe Android sau iOS.

Recomandarea nostra este ca in cazul sesiunilor de grup sa se faca conectarea de pe un dispoziziv tip tableta sau laptop, dispozitivele tip smartphone fiind, de obicei, limitate ca resurse (ecran, baterie).

Prin logarea pe aplicatie, in sectiunea Calendar vei vedea toate programarile active viitoare. De asemenea, ca reminder, vei primi un sms cu 24h inaintea sesiunii cu ora exacta si tipul de sesiune pe care urmeaza sa o sustii.