ABC E-learning

INTREBARI CURSANTI

La orele si datele stabilite in calendar, cursantii si profesorii trebuie sa fie prezenti si logati pe platforma. Sesiunea se va desfasura LIVE, profesorul explicand si facand exercitii cu elevii. La finalul sesiunii, fiecare elev va primi in parte un test de 5 grile din materia care tocmai a fost predata. Profesorul va analiza aceste teste si in functie de rezultat va putea da calificative elevilor in rapoartele tip Catalog. Astfel poate fi urmarita evolutia fiecarui elev in parte.

Profesorul si elevii pot face publica o fereastra sau tot ecranul, dar aceasta optiune este disponibilă doar daca participi la sesiune de pe un calculator (Windows / Linux / Mac OS). Optiunea nu este disponibila pe Android sau iOS.

Recomandarea nostra este ca in cazul sesiunilor de grup sa se faca conectarea de pe un dispoziziv tip tableta sau laptop, dispozitivele tip smartphone fiind, de obicei, limitate ca resurse (ecran, baterie).

La finalul fiecarei sesiuni, cursantul poate da un rating profesorului, vizand aspectele de claritate- in explicarea lectiei, intelegere- a lectiei terminate si a modului de predare ale profesorului.

Pentru a incarca un cont, trebuie sa dai click pe reincarcare cont si sa alegi valoarea cu care vrei sa incarci. Acceptam plata cu cardul, folosind procesatorul de carduri STRIPE si plata prin transfer bancar.

Pentru plata prin transfer bancar se va tine cont ca transferul sa se realizeze cu cel putin 3 zile lucratoare inaintea sesiunii respective, pentru a putea fi validata valoarea portofelului. Recomandam transmiterea unui OP pe adresa de email contact@abc-elearning.com pentru grabirea procesului.

Datele bancare sunt:

ABC EXPRESS LEARNING SRL

CUI:41558544

IBAN: RO49BTRLRONCRT0515569101

Banca Transilvania

Pentru incarcarea cu anumite valori, in sectiunea Portofel vei avea respectiva valoare + bonusul acordat. Astfel, aceste bonusuri sunt:

Pentru reincarcarea cu 250 bonus 5% valoare portofel 262.5;

Pentru reincarcarea cu 400 bonus 7% valoare portofel 428;

Pentru reincarcarea cu 600 bonus 10% valoare portofel 660;

Pentru reincarcarea cu 1000 bonus 15% valoare portofel 1150.

Ai o sectiune de mesaje tip chat unde poti lua legatura cu profesorii.

Cand un profesor nu sustine sesiunea din varii motive: lipsa conexiune internet, conexiune slaba, etc, cursantii vor primi valoarea sesiunii respective inapoi in portofel.

Acest lucru nu genereaza costuri suplimentare atata timp cat are loc cu maxim 24h inaintea sesiunii propriu-zise.

In cazul in care se doreste anularea sesiunii cu 24h inaintea sesiunii, se percepe o taxa de 50% din valoarea sesiunii, restul fiind returnat in portofel.

In caz de neprezentare, costurile sesiunii vor curge normal, cursantului nefiindu-i rambursata valoarea sesiunii.